Op excursie met Sinterklaas

Ben jij een liefhebber van Paarden, honden, katten en andere huisdieren,
wil jij wel eens skelterrally met Pieten beleven,
 en wil jij ook wel eens zien waar de koets van Sinterklaas vandaan komt?

Sinterklaas organiseert een verrassingsexcursie naar de wereld van de huisdieren. Een hal vol verrassende boeken die speciaal voor jou wordt geopend op
 
zondagmiddag 29 November.

Toch Sint in Goirle, niet op straat maar wél op televisie | Tilburg e.o. |  bd.nl


Erg leuk en bijzonder, maar ook extra spannend, want de Pieten staan ook klaar om samen met jou een skelterrally te houden naar de koetsenstal van Sinterklaas.
(De skelters staan klaar, je hoeft die zelf niet mee te nemen!)

Het was een enorm geslaagde dag, hoe spannend was het om in een legertruck te worden opgehaald bij de stoomboot.

En hoe indrukwekkend was de rit achterin de legertruck naar de dierenbibliotheek van Media Boekservice en de koersenhallen van Voskamp Hall.
Groot was de verrassing bij het uitstappen, Bjorn Licht en Geluid en HPS entertainment hadden de sfeervolle muziek aan gezet en Sinterklaas in eigen persoon stond je op te wachten.

Zonder muts geen sinterklaas beleving, dus even lekker knutselen en je voelde je een echte Piet.

En daar kwam de politiepiet je halen voor een skelterrally naar de koetsen van Sinterklaas in de koetsenhal van Voskamp met onderweg een aantal pietentechnieken waarvoor je je diploma moest halen.

Even bijkomen met een lekker hapje en drankje en vervolgens speuren naar OZOSNEL in de bibliotheek van Media Boekservice.

En toen het allemaal klaar was kreeg je je beloning voor al je inspanningen en als dankjewel voor je bezoek. Met de legertruck werd je weer terug gebracht naar de stoomboot.

Voor wie dit heeft gemist, of nog even rond wil kijken in de bibliotheek, je bent daar altijd welkom en er ligt daar een cadeautje voor je klaar bij de balie van mij.

Heel erg bedankt voor je komst en nog veel leesplezier!

Met dank aan:

Media Boekservice
Voskamp Hall in Eerbeek